IMG_3702

Velkommen til Majs Udstilling

Gallery Lowlands er meget glade for at kunne præsentere Majs Gæstekunstner:

Sofie Gerd K Klint

Udstiller sammen med Lowlandsgruppen 

2/5 – 3/6 

“ Københavnerbilleder, det nære og det ydre.”
 

Fernisering  søndag 2/5 kl 11. 00-16.00
 

Vi tager i Lowlandsgruppen som altid udfordringen op og går gerne i en billeddialog med denne spændende Gæstekunstner! 

Kom forbi nu vi stille og roligt åbner lidt op igen, i vores skønne København 
✨🌞✨

Gæstekunstneren og flere af kunstnerne fra udstillingen vil selv være tilstede ved den hyggelige og covid 19 sikre fernisering Søn 2/5 kl 11-16 

og på disse dage i maj: 

tor 6/5, tor 20/5, tor 3/6 alle 16-18.00
lør 15/5 12-16.00
søn 9/5 12-16.00

Sofie om sin kunst og inspiration :

“Billedkunst har altid været en del af mit liv. Jeg voksede op omgivet af malere i familien: min morfar og min mor, hendes onkel Jens Søndergaard og hans datter Anelise. 

Der var kunst overalt i hjemmet, og jeg besøgte tidligt udstillinger på Charlottenborg og Den Frie og deltog i kurser i blandt andet croquis og klassisk tegning. 

Tidligere arbejdede jeg også gerne med papirklip og collage, men i de seneste år foretrækker jeg at arbejde på papir med blyant, trækul, tusch, akvarel og pastelkridt.

Inspiration til mine billeder finder jeg overalt: i stemninger, former og farver, i det nære, i gadebilledet og i naturen eller i fantasien. 

I 2020, under forårets og sommerens nedlukning, var det befriende for mig at kunne drage ud med min skitseblok i byen eller i naturen og blive opslugt af atmosfæren og af farver og former og derefter nedfælde indtrykkene på skitseblokken. 

Mine billeder bliver færdigtegnet på stedet eller ved hjemkomsten.

De motiver, jeg har valgt at udstille i Gallery Lowlands, er dels fra det helt nære, barnets egen verden, der omgiver det i hjemmet, og dels fra den ydre verden, København, den verden, som omgiver os lige her og nu, når vi træder ud i byen på dens pladser og torve og i dens parker og gader. 

Med disse Københavnerbilleder, fra det nære og det ydre, ønsker jeg her i foråret 2021 at udtrykke min hyldest til byen og en længsel efter snart igen at kunne møde det frie, åbne liv i denne by, jeg holder så meget af “. 

Mange hilsner fra

Sofie Gerd K. Klint

Se evt. flere værker på:

www.instagram.com/sofiegk_art

Vi glæder os så meget til at se jer igen!

Galleriets åbningstider (hvis ikke lockdown) 
Torsdag    16.00 – 18.00
Lørdag     12.00 – 16.00
Søndag    12.00 – 16.00
Privat visning: 31 50 68 08