Fra serien: Skinmanipulations
EVAAN  

Marts Gæstekunstner

udstiller sammen med Lowlandsgruppen  7/3- 31/3 

Vi er stolte af at kunne præsentere EVAAN og hendes rå udstilling.

Vi glæder os SÅ meget til at se jer LIVE igen til en Fernisering! idet vi nu godt må holde galleriet åbent efter zoom; fra kl 13.30 -16 hvor der må komme 3 ind ad gangen, og så må vi bare gå udenfor og vente og hygge på afstand. 

Hvis man gerne vil lave en aftale med kunstneren selv for en privat visning, så ring til EVAAN (Eva Aalbæk – Nielsen) 20 20 01 80 

Selvom vi ikke er i Lockdown, har vi valgt at blive ved med at holde onlineferniseringer her i Gallery Lowlands, fordi det har virket rigtigt godt, og gir nye input til vores sted. Så vi ses på zoom søndag 7/3 13.00 -13.30 

https://us04web.zoom.us/j/71855163793?pwd=UWdlaDlnQ0d4UlNwYmgvUUppRFJHZz09

Zoom info: 
OBS Sørg for at sidde klar lige før kl 13:00 og at din mikrofon er slukket. den er slukket korrekt når du ser en rød streg henover mikrofon ikonet på din skærm. Årsagen er at hvis din mikrofon er slået til, og f. eks din kaffemaskine står og bobler så ser vi desværre den og dig og slet ikke udstillingen!
Billedet viser nemlig kun der hvor lyden kommer fra 🙂 

Du kan tænde den igen når vi sidder i studiet ved bordet, og vi skåler sammen og der kan stilles spørgsmål til EVAAN, og om hele vores udstilling, hvor Lowlandsgruppen som altid er i en spændende billeddialog med månedens Gæstekunstner.

 

Se hele udstillingen online: www.gallerylowlands.dk   
 
 
EVAAN

Ansigtsbilleder
“ Kunstneren Evaan demonstrerer især i Serien og i bogen “Faces by Evaan” en spændende leg med dobbelteksponering. Motivet vokser frem på en ny og flertydig måde. Den sorte streg i samspil med gråzonen, det hvide lys og den røde farve, bliver gennemgående træk i flere af billederne.

Store energier spændes op imod hinanden, så nye udtryk opstår, som både kommenterer og forvrider det oprindelige motiv. Der er tale om et portrætlandskab som man får lyst til at vegetere i. Grundmotivet der ofte er udført med en klassisk sans for detaljen, bringes i effektfuld samspil med en hurtig og mere “intuitiv streg”, og denne frugtbare teknik tilfører kompositionen både bevægelighed og perspektivisk dybde.

Kunstneren får således en mulighed for at kommentere sig selv, ved enten at konfirmere eller dementere det oprindelige udtryk. Billedfortællingen bliver dejlig rummelig og åben for mange fortolkninger.”
Matti Borg
Komponist

Galleriets åbningstider i Marts  (hvis ikke lockdown) 
Torsdag    16.00 – 19.00
Fredag     12.00 – 16.00
Lørdag     12.00 – 16.00
Søndag    12.00 – 16.00