K√¶re ūüƧg√¶ster

ūüĎĀūüĎĀ

  

 On Line Fernisering med Februars gæstekunstner

¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†‚ú®Mette Hansen ‚ú®ūüĎÄ ¬†

Midt i denne mærkelige tid er det os en glæde at vi stadig stolt kan præsentere vores gode kunst og særligt vores spændende gæstekunstnere, det kan vi fordi vi nu er gået On Line og holder vores ferniseringer ude i det store rum;)

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/72170429840?pwd=MjRDSkplY0x3OUxRT25Nblh5ZDBGUT09

OBS g√• p√• 5 minutter f√łr ūüĎÄ
vi starter med det samme og der er kun 30 minutter. 

Ny hjemmeside

Vi har f√•et en flot hjemmeside nu!¬†Her kan I fra nu af m√łde m√•nedens g√¶stekunstner, og kunstnerne¬†fra Lowlandsgruppen og se de udstillede v√¶rker¬†og information fra udstillingerne.

Nye muligheder

Det fungerer ogs√• s√•dan at hvis du vil k√łbe et af dem,¬†kan du finde info p√• hjemmesiden og bestille det p√• telefonen¬†og s√• aftale at hente det i Lowlands,(helt coronasikkert) ved¬†d√łren.¬†Den skattekiste finder I lige her: ¬† ¬† ¬†¬†www.gallerylowlands.dk

We proudly present

Februars Gæstekunstner 
 

‚ú®METTE HANSEN‚ú®

Mine billeder er inspireret af, hvad jeg ser og oplever – i naturen og i byrummet. For mig er det at male billeder en m√•de at v√¶re i verden p√•. N√•r jeg er i gang med et billede, oplever jeg alting meget st√¶rkere, lyset, skyggerne og de mange farvenuancer. Jeg¬†synes, det er sp√¶ndende at arbejde med overgangen fra et rum til et andet. Hvad sker der, hvis man g√•r gennem den d√łr? Hvordan er det at bev√¶ge sig mod lyset? Mod m√łrket?

De fleste af de billeder jeg udstiller på gallery Lowlands har undertitlen: “ På vej- hvorhen? “ 

Det er med stor gl√¶de vi pr√¶senterer denne sp√¶ndende maler! Hun¬†arbejder¬†med at opbygge sine billeder p√• en helt egen m√•de, og det fort√¶ller hun¬†om direkte fra ‚Äú studiet‚ÄĚ inde i galleriet til vores ON LinE fernisering.

Her kan man ogs√• stille sp√łrgsm√•l b√•de til hende og Lowlandsgruppen, der som altid, i vores helt nye ‚Äúramme‚ÄĚ udstiller i den anden halvdel af rummet, hvor vi p√• ‚Äúvores banehalvdel‚ÄĚ ¬†inspireret af g√¶stekunstner spiller op imod denne i en funklende ny udstilling, – hver gang

Nu mangler der bare det sidste : husk lige at have et lille¬†glas klar derhjemme s√• vi da lige kan sk√•le ūü•āhyggeligt sammen.

Vi kan slet ikke sige hvor meget og hvor hjerteligt vi glæder os til se jer i galleriet igen! 

Velkommen den 7/2 kl 13.00 on Line! 

Og pas nu godt på jer derude !

‚̧ԳŹūüćÄ‚ú®

For sp√łrgsm√•l/ info: 31 50 68 08 (Tine)¬†

 

Galleriets åbningstider i Januar
Torsdag    16.00  Р19.00
Fredag      12.00 Р16.00
L√łrdag ¬† ¬† ¬†12.00 – 16.00
S√łndag ¬† ¬† 12.00 – 16.00